2022

Turnaje, kterých jsme se zúčastnili v roce 2022 (výsledky, reportáže, fotky, videa...).

2022-07-02 - Květnice - 1.místo tým Lángoš

Fantastické vítězství podceňovaného týmu Lángoš (Richard, Fíba, Rosťa) na květnickém turnaji neodbytně klade otázku: Je to životní (a neopakovatelný:-) úspěch týmu Langoš, nebo květnickému turnaji klesá kvalita zúčastněných družstev?
Turnaj v Květnici má několik úhelných kamenů, které k tomuto turnaji na návsi patří - vždy kvalitní gulášek (tento rok s problémy s dostupností elektřiny pro jeho ohřátí), vždy kvalitní počasí (tento rok s nejistotou až do ranních hodin) a obvykle velmi kvalitní a vyrovnané účastníky (tento rok s otazníkem v podobě výhry týmu Lángoš:-).
Vcelku podceňovaný tým z našeho oddílu se vyznačoval nenápadnou hrou, velkou dávkou štěstí, relativně málo chybami a schopností ukolébat protivníka. To letos na vítězství stačilo. S druhým místem se museli smířit bývalí hráči kraje "Přišimasy", třetí skončila trojka také ze Žižkova - Venca S., Tomáš M. a ---???. Bramborovou medaili si docela překvapivě odvezly favorizované Kolovraty. Venca Pf., vítěz zminulých ročníků, který turnaj letos shlédl z "divácké tribuny", se k vítězství Lángoše lakonicky vyjádřil: "no ty vo-e, to už může vyhrát každý..."
Gratulace Lángošům a každopádně díky organizátorům (Jirka B., Patrik...) za kvalitní přípravu, hladký průběh turnaje a vůbec příjemný den s nohejbalem, který bavil nejen hráče, ale i množství nadšeně povzbuzujících diváků.
Petr
 nefalšované nadšení hráčů Lángoše po posledním míči..., vpravo přihlíží Jirka B. ...
 z finále: útočí Richard z Lángoše...